Manhattan

2024.11.20

Hozzávalók:

  • 5 cl Bourbon vagy rozswhiskey

  • 2 cl vermut rosso

  • 2 csepp Angostura keserű

Elkészítés:

1-2 öntésnyi keserűhöz hozzáadjuk a whiskyt és a vermutot, majd a jeget. Összekeverjük,majd mikor megfelelőre lehűlt az ital, leszűrjük az italt egy pohárba, megszabadulva a jégtől. Koktélcseresznyét használhatunk díszítésnek.

(1 uncia vermut 2 uncia rozswhiskyhez)

pohár: Coupe

0,2l Angostura keserű kb. 6000 Ft, a legtöbb whiskyalapú ital hozzávalója. Azonban otthon, házilag is lehet keserűt készíteni, ami egy időigényesebb, de olcsóbb megoldás lehet.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el